Κράτα τον απασχολημένο με αυτές τις τοπ εφαρμογές

Κάθεστε μαζί αγκαλιασμένοι στον καναπέ. Και ξαφνικά του δείχνεις με αγάπη και καμάρι όλα εκείνα τα apps που κατέβασες για εκείνον:

 

1.    Ειδήσεις και καιρός Google

unnamed

Πρόκειται για μια μεγάλη πηγή ειδήσεων για τους ανθρώπους που κινούνται συνεχώς. Είναι αδύνατο να βαρεθεί με αυτό το app. Θα είναι πάντα ενημερωμένος με τα τελευταία νέα.

2.    SLEEP KEEPER

 

ΑΝΤΡΑΣ-APPLICATIONS

Ας το παραδεχτούμε: όλοι κάνουμε περίεργα πράγματα στον ύπνο μας. Ξοδεύουμε το μισό της ζωής μας στον ύπνο, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι κάνουμε ή πώς ακουγόμαστε. Το Sleep Keeper παίρνει φωτογραφίες και σας ηχογραφεί όταν κοιμάστε. Αυτά όλα συγκεντρώνονται σε μία ταινία την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την επόμενη μέρα. Τώρα έχετε τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεστε ότι ροχαλίζει το βράδυ!

 

3.     SMASH HIT

smarthit

 

Ένα στιλάτο παιχνίδι στο οποίο ρίχνεις μεταλλικές σφαίρες σε αντικείμενα που σπάνε. Στην αρχή φαίνεται απλό, αλλά όταν η ταχύτητα αυξάνει τα αντικείμενα γίνονται όλο και πιο δύσκολο να σπάσουν.

4.    Livescore

livescore

Με αυτό το application μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά τα αποτελέσματα σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, χόκεϊ, μπέιζμπολ. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε γιατί θα ενθουσιαστεί με την εφαρμογή αυτή.

Κράτα τον απασχολημένο με αυτές τις τοπ εφαρμογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.