5 απλές συμβουλές τεχνολογίας για ταξίδια με τα παιδιά

Με την άνοιξη να μας κλείνει δειλά δειλά το μάτι και με τα τριήμερα να ακολουθούν το ένα μετά το άλλο, αποφάσισες να φύγεις για ένα μικρό ταξιδάκι με τα παιδιά σου. Για να κρατήσεις όμως το ενδιαφέρον και την προσοχή τους, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, ίσως χρειαστεί να πάρεις μαζί και κάποια ηλεκτρονικά παιχνίδια, σωστά;

Ιδού 5 απλές συμβουλές τεχνολογίας για ταξίδια με τα παιδιά, που ελπίζω ότι θα σε βοηθήσουν πολύ:

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#1e73be» txt_color=»#ffffff»]1[/mks_dropcap] Πάρτε μαζί σας: φορτιστές, ακουστικά, και διαχωριστές, OH και το power bank!

ΠΑΙΔΙ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν είναι μόνο τα κινητά, τα tablet και οι φορητοί υπολογιστές που θα  θυμάστε να πάρετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε με παιδιά. Υπάρχουν πολλές μικρότερες συσκευές που απλά δεν μπορούμε να «ζήσουμε» χωρίς αυτές, όπως το power bank, οι φορτιστές αυτοκινήτου και τα ακουστικά.

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#1e73be» txt_color=»#ffffff»]2[/mks_dropcap] Εγκαταστήστε στο κινητό ή το Tablet σας, όλες τις απαραίτητες εφαρμογές πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας

 

APPLICATIONS

Καθώς στο ταξίδι τα παιδιά σας θα έχουν άφθονο χρόνο, φροντίστε να έχετε φορτώσει τις συσκευές τους με πολλές εφαρμογές για παιδιά, εκπαιδευτικές αλλά και διασκέδαστικές.

Όταν πρόκειται για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε να νοικιάσετε ή  και να κατεβάσετε ένα ή δύο, ανάλογα με το πόσο καιρό θα λείπετε.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε τα e-books, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή του παιδιού σας μέσω iBooks ή το Kindle app.

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#1e73be» txt_color=»#ffffff»]3[/mks_dropcap] Φροντίστε να είναι όλα οργανωμένα

 

Με όλες αυτές τις συσκευές, τα καλώδια και τα Gadget μαζί σας, είναι πολύ εύκολο να ψάχνετε για ώρα στην τσάντα σας προσπαθώντας να τα εντοπίσετε.

Συγκεντρώστε τα όλα σε ένα μεγάλο νεσεσέρ ή μία σακούλα.

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#1e73be» txt_color=»#ffffff»]4[/mks_dropcap] TSA τσάντες

TSA ΤΣΑΝΤΕΣ

Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο σκεφτείτε να πάρετε μαζί σας μία TSA τσάντα, έτσι ώστε να μη χρειαστείτε να βγάλετε το λάπτοπ σας όταν περνάτε από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Σκεφτείτε πόσο κόπο και χρόνο θα γλυτώσετε κυρίως αν έχετε μικρά παιδιά μαζί σας.

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#1e73be» txt_color=»#ffffff»]5[/mks_dropcap] Φορτίστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Αυτό είναι μάλλον αυτονόητο, αλλά φροντίστε να μην φύγετε από το σπίτι ή από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, χωρίς να είναι πλήρως φορτισμένη η συσκευή σας. Να είστε βέβαιη ότι παίρνετε μαζί σας μία πλήρως φορτισμένη συσκευή. Πλέον,  μερικοί από εμάς έχουν την πικρή εμπειρία του αφόρτιστου iPhone το οποίο δεν άνοιξε ποτέ… Και αυτό είναι ίσως η τελευταία ανάμνηση που θα θέλατε να έχετε από το ταξίδι σας!

 

[mks_highlight color=»#eeee22″]Έξτρα tip[/mks_highlight]Όταν φτάσετε με το καλό στον προορισμό σας, κρύφτε και… ξεχάστε κάθε τι ηλεκτρονικό και χαρείται την πραγματική ουσιαστική επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

5 απλές συμβουλές τεχνολογίας για ταξίδια με τα παιδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.