Περιμένεις μωρό; Τότε αυτά τα 3 famous apps δεν πρέπει να λείπουν από το κινητό σου.

[mks_dropcap style=»rounded» size=»52″ bg_color=»#f7901e» txt_color=»#ffffff»]Ε[/mks_dropcap]ίσαι έγκυος και η τεχνολογία δε θα μπορούσε να λείπει από την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου….

Διαλέξαμε για εσένα τις 3 καλύτερες εφαρμογές που κυριολεκτικά θα σου «λύσουν» τα χέρια.

1) Pregnancy+

Περισσότερες από 5 εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να καταγράφουν το βάρος τους, το ραντεβού τους με το γιατρό, τα ψώνια τους, τις ασκήσεις που μπορούν να κάνουν. Επίσης, ενημερώνονται για την εγκυμοσύνη τους ανάλογα με την εβδομάδα που διανύουν, το μέγεθος του μωρού τους καθώς και πώς μπορεί να μοιάζει (με τρισδιάστατες εικόνες).

Pregnancy +

 

2) iPregnant Pregnancy Tracker

Σούπερ αγαπημένο. Μία κοινότητα από μαμάδες που μοιράζονται τις ίδιες απορίες με εσένα και…με τους γιατρούς τους. Για να μην νιώθετε μόνες.

Pregnancy

 

3) Pregnancy Weight Loss

Η απώλεια βάρους ενώ είστε έγκυος γενικά δεν συνιστάται από τους ιατρούς – ακόμη και σε υπέρβαρες και σε παχύσαρκες γυναίκες σχεδόν πάντα συνιστάται να παίρνουν βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης . Ωστόσο , υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε για να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να αποκτήσετε περιττό βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά για να γνωρίζετε όσα πρέπει σχετικά με το περιττό βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

pregnancy weight loss

Περιμένεις μωρό; Τότε αυτά τα 3 famous apps δεν πρέπει να λείπουν από το κινητό σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.