Πώς θα ξαναβρώ το χαμένο πάθος;

Κάθε σχέση χρειάζεται φροντίδα

Κάθε σχέση είναι ένα λουλούδι που χρειάζεται φροντίδα για να ανθίσει αλλά και να παραμείνει υγιές. Έτσι είναι και ο γάμος σας: κάποτε φροντίζατε με ενδιαφέρον και στοργή αυτή τη σχέση αλλά με τα χρόνια και τη συνήθεια, την εγκαταλείψατε σε μία αυτόματη διαδικασία ρουτίνας, που την έφθειρε και την έκανε να δείχνει βαρετή.

Κι όμως, είστε οι ίδιοι δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν δυνατά και μοιράστηκαν τόσες όμορφες στιγμές και τόσα μοναδικά συναισθήματα!

Πως να αποκτήσετε νέο ενδιαφέρον στη σχέση με το σύντροφό σας

  • Θυμηθείτε τι σας έκανε να περνάτε καλά μαζί και προσπαθήστε να ξαναβιώσετε με το σύντροφό σας ανάλογες εμπειρίες: Ταξίδια, ταινίες, σπορ ή ό,τι άλλο σας διασκέδαζε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.
  • Βγείτε μαζί, μη μένετε μόνο στο σπίτι, όπου αναγκαστικά μετά από λίγο, θα ασχοληθείτε με κάποια από τις υποχρεώσεις που έχετε.
  • Κάντε παρέα με ζευγάρια που σας μεταδίδουν καλή ενέργεια και αποπνέουν ερωτισμό. Δε υπάρχει κανένας λόγος να επηρεάζεστε από άλλα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα στο γάμο τους και να το εμπεδώσετε σαν κάτι δεδομένο και για εσάς. Προβλήματα έχουν μόνο αυτοί που δε θέλησαν να τα λύσουν!
  • Αν έχετε τάσεις φυγής στις δυσκολίες που προκύπτουν στο γάμο σας, προσπαθήστε να δείτε τα αντικρουόμενα ενδιαφέροντα ως προσωπικά, διαφορετικά γούστα που γίνονται σημεία τριβής μόνο αν προσπαθήσετε να τα επιβάλλετε ο ένας στον άλλο. Για παράδειγμα, αν δεν μπορείτε να καταλήξετε στο πού θα πάτε μαζί διακοπές, μπορείτε να κάνετε λίγες μέρες διακοπές χωριστά με φίλους σας και να γυρίσετε ανανεωμένοι και οι δύο
  • Όπως σε όλες τις σχέσεις, έτσι και στη δική σας υπάρχουν σίγουρα πολλά που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Πάντα να επιδιώκετε να κατευνάζετε το θυμό σας και να διατηρείτε το ενδιαφέρον στη σχέση σας, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα για πρώτη φορά. Βρείτε δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν και τους δύο και μη χάνετε χρόνο. Κάντε πράγματα που θα σας ξαναφέρουν κοντά, θα σας ανανεώσουν και θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον μεταξύ σας. Βγείτε από τη ρουτίνα και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

Να έχετε στο νου σας ότι οι σχέσεις μεταβάλλονται, οι φιλίες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο σύντροφός σας είναι το καταφύγιό σας για οτιδήποτε αντιμετωπίζετε καθημερινά στον κόσμο. Προστατεύστε και φροντίστε το καταφύγιό σας, χωρίς να αφήνετε μικροδιαφορές και θέματα ρουτίνας να χαλάσουν κάτι τόσο πολύτιμο.

Όπως είπε κάποτε και ο Γκάντι: «Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς» και φέρτε μαζί τις ιδιότητες που θα βελτιώσουν τη σχέση σας: συμβιβασμό, δέσμευση και ενσυναίσθηση.

 

Πώς θα ξαναβρώ το χαμένο πάθος;

Related Posts

Botox ανανέωσης στη σχέση; Κι όμως γίνεται

Το να ερωτευτείς είναι εύκολο. Το να παραμείνεις ερωτευμένος είναι το δύσκολο. Όταν είσαι ερωτευμένος συνήθως βλέπεις το σύντροφό σου μέσα από τα γυαλιά της εξιδανίκευσης. Ένα κοκτέιλ ορμονών και νευροδιαβιβαστών σε κάνει να βλέπεις μόνο τα καλύτερα του στοιχεία, και να εθελοτυφλείς σε κάθετι αρνητικό. Όταν όμως αυτές οι χημικές ουσίες πάψουν να εκκρίνονται

8 πράγματα που μπορεί να μειώσουν τη Λίμπιντο σου

Μετά τον τοκετό μπορεί όντως να μειωθεί η επιθυμία σου για σεξ. Αυτό όμως δεν οφείλεται στη γέννα, αλλά στην αλλαγή της καθημερινότητάς σου. Διάβασε και για άλλους 10 κρυφούς εχθρούς της σεξουαλικής ζωής σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.