Θηλασμός με app!

Τι θα λέγατε αν «κάτι» μπορούσε να σας βοηθήσει να θηλάσετε καλύτερα ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα αν έχετε επιστρέψει (ενώ ακόμα θηλάζετε) στη δουλειά σας; 

Ιδού λοιπόν τα 6 πολύ απαραίτητα applications για όλες εσάς τις μανούλες που θηλάζετε:

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]1[/mks_dropcap] iLetDown

iletdown

Αυτή η μοναδική εφαρμογή είναι ιδανική για τη μητέρα που εργάζεται  ή  είναι μακριά από το μωρό της για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να θηλάζει. Το iLetDown βοηθά στην τόνωση και στην ενεργοποίηση των αντανακλαστικών της την ώρα που αντλεί το γάλα. Πώς; Εμφανίζει τις φωτογραφίες του μωρού της , αλλά και διάφορους ήχους από ένα πεινασμένο μωρό.

 

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]3[/mks_dropcap] Baby Feeding Log

baby-feeding-log

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή καταγράφει το θηλασμό, το μπιμπερό, τις αλλαγές της  πάνας και τα χρονοδιαγράμματα του ύπνου. Επίσης τα τα δεδομένα συλλέγονται σε μορφή υπολογιστκού φύλλου.

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]4[/mks_dropcap] Eat Sleep: Simple Baby Tracking

eat-sleep-simple-baby-tracking

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή παρακολουθεί απλά τρεις βασικές ανάγκες του μωρού σας: το φαγητό, τον ύπνο και την αλλαγή πάνας.

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]5[/mks_dropcap] Pump@work

pumpwork

Η εφαρμογή αυτή είναι ιδανική για τη νέα μαμά που επιστρέφει στο χώρο εργασίας. Η εφαρμογή pump@work υπολογίζει το σύνολο του γάλακτος που είναι αποθηκευμένο, καθώς και προτείνει πόση ποσότητα γάλακτος θα χρειαστεί το μωρό όσο η μαμά είναι στη δουλειά.

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]6[/mks_dropcap] Baby Tracker: Nursing

baby-tracker-nursing

Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή, για να παρακολουθείτε τα πάντα που δεν έχετε χρόνο να καταγράψετε. Παρακολουθήστε εύκολα εύκολα τη διάρκεια του θηλασμού, από ποια πλευρά θηλάσατε τελευταία, ακόμη και αν πρόκειτα για θηλασμός ή τάισμα με το μπιμπερό.

 

[mks_dropcap style=»circle» size=»52″ bg_color=»#8224e3″ txt_color=»#ffffff»]7[/mks_dropcap] LactMed

lactmed-3

To LactMed είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητήσετε γρήγορα ένα φάρμακο,  και να δείτε ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχει στο θηλασμό. Και όταν αυτό αντενδείκνυται, η εφαρμογή προτείνει εναλλακτικά φάρμακα ή συμπληρώματα.

Happy brea(pp)st feeding λοιπόν!

Θηλασμός με app!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.