Έχεις διδυμάκια; Έξυπνες συμβουλές για να βάλεις τα μωρά σου για ύπνο

Το να βάλεις δύο μωρά για ύπνο μπορεί να ακούγεται σαν εγχείρημα διπλής δυσκολίας, αλλά οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και εδώ.

Η ιδέα είναι απλή: Βάλτε τα μωρά σας στο κρεβάτι την ίδια στιγμή καθώς είναι πιθανότερο να αποκοιμηθούν μαζί. Αν δεν το κάνετε, τότε το ένα από τα δύο διδυμάκια σας θα παραμένει ξύπνιο και εσείς θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

Ένας άλλος τρόπος για να συγχρονίσετε τον ύπνο των μωρών σας: Μόλις το ένα ξυπνήσει και θέλει να τραφεί, ξυπνήστε και το άλλο και ταΐστε τα μαζί.

Επίσης, μην ανησυχείτε μήπως το ένα μωρό ξυπνήσει το άλλο: Πολλά μωράκια δεν φαίνεται να ενοχλούνται από την φασαρία που κάνει το δίδυμο αδερφάκι τους, ακόμη και όταν βρίσκονται στο ίδιο κρεβάτι.

Βάλτε τα μωρά σας στο κρεβάτι, όταν είναι ακόμη ξύπνια

Βοηθήστε τα μωρά σας να κοιμηθούν μόνα τους, επιτρέποντάς τους να αποκοιμηθούν στο κρεβάτι και όχι στα χέρια σας. Διαβάστε τους ένα βιβλίο ή τραγουδήστε τους ένα νανούρισμα και αφού τους κάνετε μια γρήγορη αγκαλιά, βάλτε  και τα δύο για ύπνο. Αντισταθείτε στον πειρασμό να τα πάρετε αγκαλιά ή να θηλάσετε το καθένα προκειμένου να κοιμηθούν.

Έχεις διδυμάκια; Έξυπνες συμβουλές για να βάλεις τα μωρά σου για ύπνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.